Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Spoedgeval

Diabetes challenge

Nationale Diabetes Challenge Geldrop eo 2024
Wij nodigen je uit om met ons mee te wandelen!

Nationale Diabetes Challenge Geldrop eo 2024
Omdat we geloven dat wandelen het beste medicijn is doet Geldrop en omstreken  weer mee met de Nationale Diabetes Challenge. Dit betekent dat wij vanaf  dinsdag 23 april elke week samen met een groep deelnemers wandelen in de buurt. Wij nodigen je uit om met ons mee te wandelen!

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?
De Nationale Diabetes Challenge is een wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Dit jaar wordt het voor de 10e keer georganiseerd. In Geldrop lopen we voor de 5e keer mee. Ongeveer 20 weken lang wandel je onder begeleiding van ervaren trainers van hardloop- en wandelvereniging LOGO in je eigen omgeving. Wekelijks samen wandelen is namelijk goed voor uw gezondheid en diabetes en daarnaast gezellig.

Wanneer gaan we wandelen?
Op  dinsdag 23 april 19 uur start de eerste wandeling. We houden rekening met jouw wandeltempo. Het is daarom niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5, 10 of 15 kilometer, wat bij jou past.

28 september sluiten we de Nationale Diabetes Challenge feestelijk af. Alle deelnemers uit het land komen dan tegelijk in beweging op het NDC Festival in het Open Lucht museum in Arnhem.

Meer weten?
We hopen dat je met ons mee gaat wandelen. We begrijpen het als je nog vragen hebt over de Nationale Diabetes Challenge. Daarom nodigen we je uit voor onze informatiebijeenkomst op  dinsdag 9 april. De bijeenkomst vindt plaats in de kantine van Zwembad de Smelen te Geldrop om 19.00 uur. Meld je aan voor de bijeenkomst door te mailen naar diabeteschallenge@logogeldrop.nl of bel naar  06-20404668. Voor vragen zijn wij ook altijd bereikbaar via: diabeteschallenge@logogeldrop.nl